جراحی کوچک کردن سینه چیست؟
بزرگ بودن سینه برای برخی از زنان ناخوشایند و دارای مشکلاتی جسمی و روانی است. از لحاظ فیزیکی بزرگ بودن سینه ها میتواند باعث گردن درد و کمردرد برای فرد شود. افرادی که دارای این شرایط هستند و به دنبال یک راه چاره برای مشکل خود میگردند میتوانند عمل ماموپلاستی کاهشی یا جراحی کوچک کردن سینه (ماموپلاستی) نیز انجام دهند.
ماموپلاستی کاهشی
در این جراحی کوچک کردن سینه، تمام بافت اضافی، غدد چربی و پوست اضافی ناحیه مشخص شده را برداشته و سایز سینه را کاهش میدهند. در این عمل، جراح زیبایی قصد دارد که با ایجاد چندین برش در محدوده ای خاص و حذف پوست اضافی سایز سینه و مکان هاله پستان را تغییر دهد. این جراحی به برگرداندن سینه به حالت طبیعی خود بسیار کمک میکند.
چرا جراحی کوچک کردن سینه انجام میشود؟
عمل جراحی ماموپلاستی کاهشی با هدف رفع برخی مشکلات و نواقص صورت میگیرد که عبارتند از:
- درد در ناحیه گردن و گمر
- محدود شدن فعالیت ها
- عدم اعتماد به نفس
- خارش زیر پوستی
مکان انجام جراحی کوچک کردن سینه
جراح بسته به شرایط بدن فرد، نوع بیهوشی را انتخاب کرده و در بیمارستان به عنوان عمل سرپایی جراحی کوچک کردن سینه را انجام میدهد. همراه شما در بیمارستان باید حضور یابد تا هنگام ترخیص در کنار شما باشد. برخی از بیماران برای آرامش خاطر بیشتر یک شب در بیمارستان بستری میشوند. این جراحی، یک عمل جراحی بسیار مهم است بنابراین پزشک دستورالعمل های خاصی برای مراقبت به فرد بیمار اعلام میکند. دکتر بلال دلشاد جراح فوق تخصص و فلوشیپ جراحی پستان، بهترین دکتر ماموپلاستی در کرج و با تجربه ترین پزشک جراح میباشد. در صورت رزرو نوبت میتوانید با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل نمایید.
جراحی کوچک کردن سینه چگونه انجام میشود؟
این جراحی حدود 2 الی 5 ساعت طول میکشد. در این جراحی، جراح پلاسیک ابتدا نوک سینه را برش داده و در قسمت شیار سینه یک سوراخ ایجاد میکند. تمامی بافت و چربی های اضافی را خارج کرده و مجددا نوک پستان را در محل مورد نظر قرار میدهد. برای خروج این ضایعات از لوله ای به نام درن با قابلیت مکش استفاده میشود. در برخی موارد تنها علت بزرگ بودن سینه ها وجود بافت چربی است که با انجام لیپوساکشن نیز سایز سینه کاهش پیدا میکند. برای زنانی با سینه های بزرگ ممکن است از نوک سینه ها برای پیوند دوباره پوست استفاده شود. جراح برای تعیین روش جراحی به آناتومی بدن و پستان ها، ترکیب و میزان اندازه سینه ها بسیار توجه میکند.
در چه مواردی جراحی کوچک کردن سینه توصیه نمیشود؟
- در صورت داشتن بیماری های قلبی و دیابت
- حساسیت به باقی ماندن اسکار روی بدن
- افراد بسیار چاق
- استعمال سیگار و دخانیات
- بیماری های مرتبط با پستان ها
- کامل نشدن رشد پستان ها
جراحی کوچک کردن سینه برای چه افرادی مناسب است؟
- افراد سالم از نظر فیزیکی
- واقع بین
- دارای سایز بزرگ پستان
- وزن زیاد پستان که باعث بروز کمردرد و گردن درد میشود.
- دارای سینه های آویزان
- در صورت عدم بستن سوتین نوک سینه پایین تر از شیار سینه قرار گیرد.
- بزرگ بودن هاله دور سینه
اقدامات لازم قبل از جراحی کوچک کردن سینه
لازم است قبل از عمل کوچک کردن سینه حتما به نکات و اقدامات لازم که در ادامه به آن پرداخته ایم، دقت و توجه کافی داشته باشید.
- به صورت کامل سینه ها معاینه شود.
- انجام ماموگرافی و تصویر برداری از سینه ها
- بررسی تمام سوابق و پیشینه بیماری و داروهای مصرفی فرد
- بررسی وضعیت جسمانی و سلامتی فرد
- بررسی انتظارات و درخواست بیمار درباره اندازه سینه ها و شکل ظاهری آن
- بررسی لایف استایل بیمار
- انجام تمامی تست ها و آزمایش های تجویز شده
- عدم مصرف الکل و دخانیات چند هفته قبل از جراحی
- عدم مصرف داروهای ضد التهابی و آسپرین
- اعمال محدودیت در تغذیه قبل از جراحی
جراحی کوچک کردن سینه چه عوارضی دارد؟
در ادامه به برخی از عوارض جراحی کوچک کردن سینه یا ماموپلاستی اشاره کرده ایم.
- عوارض بیهوشی
- زخم و بروز عفونت
- حس نداشتن در نوک سینه به صورت موقتی یا دائم
- ایجاد خطوط بر روی سینه
- نامتقارن بودن پستان
- وجود تورم و کبودی
- سفت شدن بافت جراحی و برش خورده شده
بعد از عمل کوچک کردن سینه یا ماموپلاستی کاهشی
پس از اتمام جراحی، محل برش ها با بانداژ و پانسمان پوشیده خواهد شد و باید از یک سوتین طبی برای نگه داشتن سینه ها و کاهش تورم و درد تا زمان بهبودی کامل استفاده کرد. برای کمک به بهبودی سریع تر باید تمام مراقبت های لازم را به درستی رعایت کرد تا هر چه زودتر دوران نقاهت تمام شده و به زندگی عادی برگشت. برای دیدن نتایج حداقل 6 هفته باید صبر کنید تا مقداری محل جراحی بهبود یابد.
مشاوره قبل از جراحی کوچک کردن سینه
حتما قبل از جراحی کوچک کردن سینه باید با یک پزشک جراح با تجربه مشورت کنید. تمامی اطلاعات لازم مربوط به بدن و خودتان را به پزشک اعلام نمایید. هر چقدر اطلاعات مربوطه و مفید تری به پزشک جراح بدهید، همانقدر پزشک راحت تر و با اطلاعات بیشتری از شما اقدام به جراحی میکند. در انجام این عمل عجله نداشته باشید و تمام جوانب را در نظر بگیرید. ممکن است با اطلاع از عوارض این جراحی از انجام این عمل پشیمان شوید. بنابراین برای دریافت مشاوره و معاینات لازم باشماره های درج شده در سایت جهت رزرو نوبت تماس حاصل نمایید.